Opplev hundekjøring i Varanger

Opplev hundekjøring i Varanger

Hundekjøring er en opplevelse som passer for hele familien, fra barn til bestemor. Du trenger verken være super trent eller vant med hund. Kjør selv, eller sitt i sleden.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
Startpris 1500 kr
Varighet
2-3 timer
Antall personer
2-8 personer
Bookingforespørsel

Hundekjøring lar deg oppleve Varanger fra et helt nytt perspektiv. Kjenn været tett på kroppen og hør snøen knitre når du kjører over vidda. Det åpne landskapet i Varanger gjør turen helt unik.

Du kommer til å se vidder dekket i snø så langt øye rekker. Omringet av himmel på alle kanter. Hvor enn du snur deg vil du se himmelen møte vidda langt borte i horisonten.

Kjør under nordlys eller sollys?

Det er spesielt vakkert fra slutten av Januar til midten av mars. 18. januar kommer nemlig sola tilbake etter en lang mørketid. I denne perioden byr himmelen rett som det er på de mest fantastiske farger, og det blir litt lysere for hver dag som går.

Fra midten av november til midten av mars kan du kjøre under en mørk og stjerneklar himmel. Men det trenger ikke bli en Mørk tur, er du heldig danser nordlyset over himmelen og lyser opp vidda i de mest fantastiske farger.

Bli med erfarne hundekjørere

Våre lokale guider har mange års erfaring. Det å få kjøre med lokale guider som har god kjennskap til området gir turene en ekstra dimensjon. Om du ønsker å sitte i sleden og nyte naturen, ja da kjører de. Ønsker du å kjøre selv? Da lærer de deg alt du trenger å vite og er tilstede under hele turen.

I samarbeid med våre samarbeidspartnere har vi levert hundekjøring til våre gjester i flere år. Til nå har vi utelukkende fått gode tilbakemeldinger. Det er tydelig at dette er en aktivitet som gir mersmak for mange. Hvem vet, kanskje blir dette din nye hobby?

Praktisk info

- Antall personer: 2-8 personer per tur.

- Varighet: 2-3 timer.

- Starpris: 1500,-

- Betaling: du kan betale på tunet, eller mota en faktura fra oss.

- Sesong: midten av november-slutten av mars. (Dette avhenger av føret)

Vi pakker turen

Vi pakker turer etter ditt behov, slik at du skal få den beste opplevelsen av Varanger. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss i skjemat under, så sender vi deg et tilbud. Vi tar oss av det praktiske, slik at du kan senke skuldrene og være tilstede i øyeblikket.

Send oss en booking forespørsel i skjemat under.

Lyst på en scootertur? Les -Snescooter safari med guide

Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

(Snø) scooter tur i Varanger!

Bli med lokale guider på Snøscootertur i det åpne landskapet her i Varanger. Perfekt for deg som liker fart og spenning.

På Bærtur I Varanger

En kort og intens sommer under midnattsola gir oss masse smakfulle bær. Bli med på flott dag på myr , skog eller vidde. Her finner vi bær modnet på 24t dagslys. Vi spiser på tur og safter og sylter når vi er tilbake!

Norges Nord Østligste Golfpark

Spill golf under midnattsola i Norges nord østligste golfpark