Kongekrabbefiske

Kongekrabbefiske

Bli med på ett ekte krabbefiske, med smak av nykokt kongekrabbe om bord! Gode historier og lun humor følger garantert med!
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
fra 1890
Varighet
3timer
Antall personer
4-8
Bookingforespørsel

Kongekrabbe

Kongekrabbe er en kjent delikatesse her i nord. Ett kongekrabbe måltid er nesten obligatorisk for alle som reiser gjennom Varanger. Ikke nok med det, du kan også bli med på krabbefiske tur i båt, med guide og bli servert ett deilig krabbe måltid i båten. Om du virkelig er ute etter en opplevelse for livet kan også bli med å snorkle etter krabbe.

Historien

På 1990- tallet begynte en ny skapning å gjøre seg gjeldende i
Varangerfjorden. Det var den til da ukjente Petsjenga krabben , eller kongekrabben som den senere er blitt mest kjent for. Krabben er stor og det er rikelig av den i fjorden. Den er velsmakende, og innbyr til et godt måltid. Ved å kontakte Varangertunet kan vi ordne
krabbefisketurer for deg og dine med folk som er vant til å ferdes på sjøen. Tenk deg å være med å fiske krabbene sjøl for deretter og tilberede den og spise den om bord, mens du kjenner bølgene duve under båten.

Fakta

Sesong – hele året.

Prisklasse – Ta kontakt med oss for å få ett tilbud.


Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

Snorkle etter kongekrabbe

Opplev kongekrabben på nært hold. Her får du sammen med erfarne guider kaste deg ut i fjorden sammen med kongekrabben.

Guidet tur langs Nasjonalturistveg

Nasjonal turistveg Varanger er kanskje en av de mest eksotiske strekningene. Med et unikt og variert terreng. En sammensatt historie og fuglearter du ikke finner andre steder i verden.

Midnattsol vandring

De lange sommernettene gir unike vandringsmuligheter. Bli med på en tur under midnattsolen når naturen bader i sollyset.