De forskjellige overnattingsmulighetene hos oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut a, tempus, sit euismod aliquet nec, at.

No items found.
Instagram

Følg oss på Instagram

Overnatting

Overnatting i feriehus, leilighet eller rom. Vi ønsker små og store, 2- og 4-bente velkommen til oss.

Her våkner du til fuglekvitter og sovner til stillhet eller vinden som rusker i bjørkeskogen. Her kan morgen kaffen nytes ute. Med utsikt mot fjord eller skog med ett yrende fugleliv. Både rev og hare besøker oss i stille morgenstunder og i kveldsskumringen. En stille natt, en rolig morgen, frisk luft og nærhet til naturen gjør at det er godt å være her for både liten og stor. Her kan barna leke i den spennendende bjørkeskogen. Eller lete etter skatter i fjæra en kort spasertur fra tunet.Vi ligger 20km fra Vadsø sentrum og 1km fra Varangerfjorden, kun noen 100m fra Jakobselva. Her er det turmuligheter til fots, på sykkel, truger eller ski rett utenfor døra.Dette er perfekt overnatting for deg som ønsker nærhet til natur og mennesker i Varanger. Du kan nytte deg av selvhushold, hel eller halv pensjon. Eller bare bestille enkelte måltider. Her er god tumle plass både ute og inne.

SAUNA

Midt på tunet litt skjermet står vår nye vedfyrte sauna. (2020) Badstukulturen er en arv fra våre finske forfedre. Og Vadsø er regnet som badstu hovedstaden i Norge. Vår badstu har plass til max 6 voksne. Her kan du få varmen i deg, rense kropp og sjel og føle ren på alle måter.Du bestiller badstu senest innen 1200 den dagen du vil bruke den. Da det tar litt tid og fyre opp!

02
Gallery

BÅLPLASSENE

Rundt på tunet er der flere bålplasser. Her er det godt å roe ned etter en lang dag med opplevelser. Eller nyte bål kaffe til frokost.

Lekeplass

Rundt på tunet er der masse tumleplass. Plener og bjørkeskog som er ett godt utgangspunkt for lek og moro. 2021 utstyrer vi også eiendommen med flere nye lekeaparater. Utendørs bordtennis bord. Volleyballnet, klatrestativer m.m. Her kan barna leke i trygge omgivelser mens foreldrene kan leke med eller slappe av rett ved.

Servering

På Varangertunet serverer på bestilling.
Eller besøk vår sommer kafe 1/7 -15/8 1200-1800.

Hos oss er det god hjemmelaget mat som kommer på bordet. Våre oppskrifter er familieoppskrifter vi har brukt i generasjoner. Men gjerne med nye vrier. Fisk fra fjord og elv, vilt og bær er våre hoved råvarer! Ønskes det restaurant servering leverer vi også dette, i samarbeid med lokale kokker. Vår laksesuppe, finnebiff og multekake har blitt svært så populær blant våre gjester!Utenom sommersesong bør måltider bestilles senest dagen før.  Velkommen til gode matopplevelser på Varangertunet!

Les mer